Adam kahwin hujung tahun ni~~~







Wahai pembaca sekalian.. Maaflah aku lambat post sebab aku memang sedang busy dengan berkapel, berskandal, dah bermacam-macam lagi. <===gilerla statement nak kene bunuh dengan laki sdri

Jumaat lepas aku telah pergi ke majlis nikah kawan aku. Disebabkan pengantin perempuan adalah kawan baik aku, siap ajak aku tidur rumah dia malam berinai. Aku segan, jangan cakap untuk berinai, memang malam bersanding tu pun aku tak datang. Hahaha

Kemudian hari bersanding tu aku pergi sekali lagi. Perghhhh... Cantik nye kawan aku ni. Umur kami sama tapi dia dah kahwin dulu. Dia diantara yang boleh menerima kekurangan diri, ermmm aku maksudkan seksualiti. Hahaha.

Tu dia orang kawin... sapa kawin? opssss... (gambar hiasan...ley?)

Kemudian aku makan sambil memandang pengantin makan beradab. Masyukk... Lepas tu aku terfikir...

Bila aku nak kahwin nie? Matilaaaaa gambar

Tiba-tiba family kawan aku yang seorang lagi ni datang. Makan dekat sebelah aku.

Dari kiri, Adam, Mak dia, Kak ipar, Dia, Cik sal... Opsss

Aku pun main-main laa....

"Kak Ipar, kalau saya masuk meminang, boleh ke".

"Akak tak tau la Adam, tanya la tuan punya badan".

Kawan aku ni muka dah merah. Matilakaooo.... Tiba-tiba emak dia datang.

"Mak, Adam ni nak masuk meminang ni haaaa....".

Mak dia dengan muka seriusnya....

"Boleh! Hujung tahun ni kita buat. Boleh ke Adam?".

===>Pengsan <===

PS : Matilah aku mak dia dah masuk campur. Maluuuuuu.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

18 Response to "Adam kahwin hujung tahun ni~~~"

  1. i'm shin... i'm inesen says:
    February 28, 2010

    huhu.. ckp la ngan dia... minang anak teruna makcik la.. mau pitam semua org... ngee...

    hmmm adam xmo pinang shin?? huhu

  2. Hezesuze says:
    February 28, 2010

    uik citarasa sudah bertukar ke?? wakakaka

    pic pengsan xbleh blah...hahaha

  3. sYukCurZ says:
    February 28, 2010

    chatek adam berkelumbong litup tu. ahahaa...

    adam, shin tanye tu, klu nak sYuk buleh bawak rombongan merisik dulo. aha

  4. ||| PöJìé PööH ||| says:
    February 28, 2010

    **pitam!

  5. joey Says:
    February 28, 2010

    hai

    tahniah!!

    calon dah ader tu..hehe

  6. Akma says:
    February 28, 2010

    jgn mak die suruh adam kawen paksa sudah....hahahaha

  7. M1K@3L says:
    March 01, 2010

    muahaha.. oke lah tu.. cipat2 tawen.. nnt jgn lupa jumput akoo..

    nk tgk pengantin dua2 lelaki bersandeng.. uuppss :P

  8. Adam says:
    March 01, 2010

    shin : nak pinang shin.nak.. nak..

    kak heze : citarasa masih sama...lalala

  9. Adam says:
    March 01, 2010

    syuk : tu baru berlitup...x berpurdah lagi.. matilaaa

    pojie : meh pengsan sama2 naaaa

  10. Adam says:
    March 01, 2010

    joey : nanti jemput datang majlis eaaa....**larriikkkk

    akma : kalau suh kawen paksa.. adam cakap adam nak kawin lari...leyyy?

    mikael : matilah dua2 pengantin lelaki...nak akad nikah camane? tgn kiri ngn kanan imam ka? amik sorg satu?

  11. Arnain says:
    March 02, 2010

    owh.. ney citer btol kew..?

  12. Adam says:
    March 02, 2010

    arnain : ahhaaa...cerita betol la.... nape2? nak masuk line kaaa... adam dah berpunya.. lala

  13. Lady Dyla says:
    March 02, 2010

    dh cukup duet adam?? hehe

  14. Primadona69 says:
    March 02, 2010

    ilusi sgtss..
    mak hayem ni..
    ;p

  15. Afzainizam says:
    March 02, 2010

    ………..@@@@.....................
    Kawan hidup ini umpama langit yang tidak selalu cerah
    Kawan hidup ini umpama awan yang tidak selalu putih
    Ingatlah bintang-bintang di langit Takkan terus berkelipan
    Ingatlah pelangi yang indah Pasti akan hilang
    Kawan jangan biarkan dirimu
    Seperti rama-rama
    Cantik namun akhirnya menjadi perhiasan di dinding
    Kawan jangan biarkan dirimu
    Umpama lipan dan kala
    Berbisa namun akhirnya menjadi perhiasan di meja tulis
    Oh! Kawan jadilah seperti si matahari
    Membakar diri demi insan sejagat
    Oh! Kawan jadilah seperti bulan purnama
    Menerangi malam yang gelap gelita
    ............... @@@@......................
    Meski pun tetap bertegur sapa
    Namun dimensi yang memisahkan kita
    Salam Ziarah kami pada kalian semua
    Moga sejahtera hendaknya jua.......

    http://firestartingautomobil.blogspot.com

    ouuuuupsss dah pengsang plak sebut pasal kawin aje.... dahsyatnya.....

    perkahwinan itu satu keperluan hidup.... mudahan ade rezekinya nanti

  16. darah bunga sahara says:
    March 06, 2010

    wah..selamat la merisik uols..
    hahaha

    nk kad kawen k kalau adam jd kawen..hehe

  17. Hailey Francis Thomas Goitom says:
    March 06, 2010

    yeyyyy....dia nak kawin....I like!!! pastikan 2-2 nye pkai suit tuxedo....teettttt~~!

  18. Afzainizam says:
    March 08, 2010

    Salam Dari kami
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    http://firestartingautomobil.blogspot.com

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu….

    EEEMMMM.... Kawin .... niat yang baik tu..... ibarat mendirikan Masjid tau... besar Fadilatnya tu....

    ~~~~~~@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@~~~~~~

    "ingatkanku semua, wahai sahabat
    Kita untuk slamanya, kita percaya
    Kita tebarkan arah, dan tak pernah lelah
    Ingatkanku semua, wahai sahabat

    Bila nafas kulepas, semua langkah yang lelah
    Semua waktu yang hilang, tapi bayangmu tetap

    Ingatkanku semua, wahai sahabat
    Kita untuk slamanya, wahai sahabat
    Kita bagai cerita, wahai sahabat
    Ingatkanku semua, wahai sahabat

    ~~~~~~@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@~~~~~~~