Adik-adik perasan diva

Adam ada seorang mamat ni, ala-ala anak ikan terdesak. Kalau kami ke kelab, dia tinggalkan bf dia dengan Adam. lepas tu pergi merayau kemana pun tak tahu.

Kalau kami pergi tasik, dia pergi lepak dengan member-member dia.. tinggalkan bf dia dengan Adam jugak.

SIAPA BF SIAPA NI? AKU CARAS KANG!!!

Kannnnn...

Then lepas dia dah puas berlegar-legar entah kemana, dia datang ke tempat kami bercerita tentang orang itu nak kenal dia, orang ini nak nombor telefon dia.

Chanteq sangat ke kau dik? Motippppppp....

KALAU KAU CHANTEQ HABIS AKU NI APA? **Pengsan

Ada satu hari tu Adam bawak kawan Adam lepak bersama-sama dengan mamat ni dan bf dia. Berjumpa pun tak sampai sejam. Masa kami mahu pulang, si anak ikan ni cakap dekat kawan Adam....


Best tak saya???***PENGSAN!!! Ambulans please!!!!

AMBULANS LAH LAHA!!! BUKAN VAN JENAZAH!
KAU KENAPA??



Motif kan kau kenal orang tak sampai sejam kau dah nak perasan diva bagai~~~ Adam cuma nak cakap je...

ADA AKU KESAH????

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

7 Response to "Adik-adik perasan diva"

  1. Irsya says:
    November 07, 2010

    hahahah..lawak lah condition nih..:P

  2. i'm shin... i'm inesen says:
    November 07, 2010

    ada ek org camtu?? s.e.w.e.l

  3. Hezesuze says:
    November 07, 2010

    mane menghilang uols?? huhu

  4. ||| PöJìé PööH ||| says:
    November 08, 2010

    Aiyoo matila.. Caras saja orang itu!

    Love,
    PojiePooh Abdullah

  5. Adam says:
    November 08, 2010

    irsya : kannn...dia mmg jenis muka tembok

    shin : sewel ker? ahhaaa...no komen

  6. Adam says:
    November 08, 2010

    kak haze : bkan menghilang~~~ sekadar di pinggiran XD

    poji : nak caras dia ke bf dia? **larikkkk

  7. Irsya says:
    November 08, 2010

    cara you tulis nih kan, lebey kurang sama je cam my friend... hehe..

    sabar je la..sometimes ada je org yang peasan macam mereka lah diva..padhal tak layak punnn