Adam Re-bornkake

Salam vogue
Pembuka bicara...

tu dia....Adam masuk.

 Haaaa...Masuk sambil libas kain. Kau Hado?
Dah 4 tahun Adam berhenti berblog. Pergi menuntut resipi Nasi Kangkang katanya. **Matilakaumakesah

Sekarang ni bukan macam dulu. Kalau dulu kita ada G4M, PR je.... kan kakak-kakak top semua?

Kau Cakap dengan akak ke? Nak suruh akak drill mulut kau?

Sekarang ni dah pakai Grindr, dan segala2 perkhidmatan seks segera. Zaman dimana moneyboy semua dah hampir bersara katanya.

Nak diceritakan kisah Grindr ni, Adam on-off je benda ni. Tak minat la. Kerja kita bukan nak menenun je ye idok? Kita pun boleh hidup macam orang biasa kan?

Nak dijadikan cerita haritu Adam dan kawan-kawan Adam menggatal la di Grindr, biasa la weekend kan. Duduk dekat QB, buka Grindr beramai-ramai. Kami terjumpa la kenalan kami didalam Grindr. Berbekalkan profile tanpa gambar, kawan Adam tu menghantar text mesej, "Hi".dan Kami teruskan berborak.

 Mak Ulang. Hi Sahaja ye.

Selang beberapa minit, Mesej itu berbalas dengan gambar KONEK!!!


Jatuh peranakan kami tengok gambar kemaluan kawan sendiri.


KAU DAH KENAPA? GILA? **Pitamberirama
 **Maktakdapatterimakenyataansaizkaumacamtu
 
 
 Sekian Episod ComeBack.
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "Adam Re-bornkake"

  1. sYukCurz says:
    April 16, 2014

    *clap clap clap.

    class!!

  2. Dewi Aja says:
    February 11, 2016

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)