Jangan kacau...Aku bukan hansuaris <==rujuk kamus pondan


MARI MENANAM BENIH ZAKAR!!! sentap tajuk tagline macam tu.

Ini cerita aku. Aku kurang berpuas hati dengan nombor-nombor baru yang hantar mesej nak berkenalan. Mana dapat pun aku tak tahu. Sehari ade 2 nombor paling kurang. Macam mana nak cakap dekat bekas2 skandal kita dulu kita dah berpunya? dah tak boleh kesana ke mari.

Ada la beberapa mamat aku kenal, sibuk sms aku. Aku cakap aku dah berpunya tapi tetaplah mereka nak main dengan aku. Aku tolak cara baik, tapi diorang lagi ada cara baik punya. Kadang-kadang mereka guna nombor lain dan call sebab dah tau kalau nombor diorang naik, konpem-konpem aku tak angkat talipon. Kadang-kadang aku terpaksa delete mesej dalam phone takut bf aku bace. Nak mampos... hahaha

Walopun mesej tu bukan mesej aku tapi kalau kau tengok bf kau ade simpan mesej macam ni...

"hisap konek i malam ni nak?"

"Jom main malam ni".

"Malam ni lepak rumah i..u tak pernah singgah rumah i".

"I rindu batang U". SENTAP!!! Bila masa plak dia pernah rasa batang aku?

HANTU KONEK!!!! Larii orang kampong!!!

Kalau bini aku bace tak ke meroyan. Gilosss. Kadang-kadang aku layan jugak mesej-mesej macam ni tapi sekadar layan. Tak ada kesinambungan cerita katanya. Dah memang jenis aku, memilih. Nak bercinta setahun sekali pun belum tentu. Tapi diorang ni tak reti, suruh bawak bf aku wat trisome. Boleh tahan idea tu, nanti aku usulkan.

Nak cakap aku hensem, memang tak la. Nak cakap comey... comey sikit dari beauty sandha kaedahnya. Mungkin ara. Mungkin juga ameera aisya. Sentap!!! Pecah lobang sume pondan-pondan alumni universiti. Bak kata kak senduk dalam blognyer, Meriah ker tidak uolss?

Kepada mereka, tolong hormat perdirian orang lain katanya. Mak hayam BB pernah cakap,

"couple tu couple jugak, sembahyang jangan tinggal". Sentap. Begitulah jawapan mak hayam tu bila aku try mintak nasihat. Motippp sangat kau kan nak menghanjengkan aku. Salah ruangan tu pondan. Orang mintak api ko bagi bara kenapa?

Aku buntu dengan diorang ni. Macam mana nak buat diorg stop hantar mesej-mesej macam ni. Dah tak larat nak delete satu-satu. Dengan pondan-pondan molester aku boleh tahan, stakat nak pegang-pegang sikit2 tu ok sbb aku tau ko ade perasaaan kat aku. ADO? Jangan pegang banyak sangat. Hormatlah kawanmu ini. Tetibe aku melalut pagi-pagi buta, tapi diharapkan mesej itu kesampaian.

Kau pernah tengok anu orang dikebumikan? Ko nak jadi orang pertama?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "Jangan kacau...Aku bukan hansuaris <==rujuk kamus pondan"

  1. angah37 says:
    October 29, 2009

    agagagagaga!!! delete jer no tu!!!

  2. sYukCurZ says:
    November 19, 2009

    uit. nama2 alumni universiti tu cm penah degar jer ahahaa

  3. Adam says:
    November 20, 2009

    hahaha.... ameera aisya tu my ex roomate ..ops

  4. tirah watif says:
    December 09, 2009

    hahahahaha
    hantu konek memang superb!
    kah kah kah