MARI2~~~Link ini best



Hari : Ahad
Jam : 4.00 Pagi

Aku dapat link paling best untuk minggu ni. Sape nak try boleh klik kat sini~~~ Mungkin ianya agak keterlaluan. Kalau anda rasa anda malu atau tak cukup tabah~~ sila tengok sorang.

Pasang speaker sederhana atau perlahan. Nanti sakit jantung pulak~~~Sebab sound dia agak mengejutkan.

Klik Sini <==matila gamba lari tema

PS : Link ini hampir meragut nafas aku~~~I loike.











PS : Babi Lahanat Syial sape yang hantar ni!!!!!!!!!! Nasib baik aku tak mati sakit jantung!!! <==tema seri balas tetap berlaku. Orang bagi aku... aku passing2 la

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

6 Response to "MARI2~~~Link ini best"

  1. Hezesuze says:
    March 14, 2010

    haha akak tak terkejut jek...mihahaha

    sbb bukak waktu siang kot....huhu

  2. M1K@3L says:
    March 14, 2010

    lahanat sungguh orang ittew... terkejut lantas terpinsan aku...

  3. Adam says:
    March 14, 2010

    akak haze : tahniah... kagum dengan akak...haha

    mikael : pinsan kah?ahhaaaaa

  4. ||| PöJìé PööH ||| says:
    March 14, 2010

    SENGAL!!!!

  5. Primadona69 says:
    March 18, 2010

    ken...
    picture tetap sundel!!
    ;p

  6. Anonymous Says:
    April 16, 2010

    i tgk lame2 jd comel lak hehe (^-^)