Tasik-tasik~~~

Dah lama tak update blog. Sori.~~Aku ditahap kronikel of narnia ni.. kesibukan tahap kronik katanya. Tapi disebabkan aku tak tahan juga nak menulis, maka disini diceritakan sebuah cerita. Leyyyy....

Sabtu lepas aku pergi berjalan dengan shuben~~ eh.... dengan kawan. Aku kelur dengan Adam, lepas tu on the way balik kami singgah di Tasik. Tasik apa anak-anak?

PERMAISURI!!! <===leyyy? Tetap nak pose~~~

Di ingatkan~~Kami pergi tasik itu sekadar membuat tinjauan semata-mata.. bukan untuk mencari, berangkut atau membawa pulang gayboy2 di sana. **matila statement berani mati.

Masuk je parking lot tasik, ade orang jaga depan tu. Tiba-tiba dia angkat tangan. Macam penunjuk jalan tu...

"Encik... Kaunter pendaftaran dekat sana ".

Aku pun apa lagi, bantai gelak dalam kereta. Babi kan... Siap ada kaunter pendaftaran bagai. Gilooo....

Pusing-pusing sekejap, lepas tu boring. Kami pun berjalan masuk ke kereta. Tiba-tiba ade sekumpulan manusia nih berkumpul kat tepi sana. Mengumpat agaknya. **matila feeling2 artis.



Start je enjin kereta, nak keluar dari tasik tiba-tiba ada suara menjerit dari jauh,

"Dah nak balik ke bang? ". Kannnn..... Serang hendap beramai-ramai katanya. Apa lagi... suara hati terus berbicara.

"Tak lah, nak pergi anyam ketupat~~~".

Lalu kami beredar. Leyyyyyy..

Matila gambar hiasan tak ada kena mengena dengan cerita~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

13 Response to "Tasik-tasik~~~"

  1. ||| PöJìé PööH ||| says:
    March 24, 2010

    tetappp currr!

  2. Akma says:
    March 24, 2010

    siap ada kaunter pendaftaran 2...haha

  3. i'm shin... i'm inesen says:
    March 24, 2010

    shin ingat.. adam ngan adam pegi mandi air tasek.. buang bala..

  4. AkU says:
    March 24, 2010

    best ke "anyam ketupat"??
    erk..
    >.<

  5. QieFLy si Dolce says:
    March 24, 2010

    wahhhh matila....ratu tasek katanyer....hurm lama dah u alls aku tak lepak...maklumla kelas dah strt bnyk pula keje nyer...

  6. Hezesuze says:
    March 25, 2010

    hahaha sib baik ckp nk anyam ktupat
    kalo ckp nk anyam telur...cmne?? wakakaka

  7. Adam says:
    March 25, 2010

    pojie : cur tetap cur~~perlu tu.. ahhaaa

    akma : malam tu je tetibe ade kaunter~~` pelik2 =p

  8. Adam says:
    March 25, 2010

    shin : mandi air tasik ke buang air dalam tasik? tolak bala dua2 tu~ lalal

    aku : best la~~~ nak-nak lagi anyam di bersama orang tersayang... leyy

  9. Adam says:
    March 25, 2010

    qief : matila da letak title ratu tasik~~<=pengsan~~ ahhaaa

    kak haze : amboi~~~lawan tokey nampak? ahhaaaaaaaa

  10. Primadona69 says:
    March 25, 2010

    ken...
    tetap ye mengunjungi makam rasmi...
    ;p

  11. AkU says:
    March 28, 2010

    nak join gak..erk~~

  12. iman says:
    March 28, 2010

    kaunter pendaftaran?huk..

  13. Hailey Francis Thomas Goitom says:
    March 30, 2010

    wahhhhhh~