Abang polis memondan...PITAM

Selepas beberapa malam berturut-turut aku menghisap shisha, hari ini sampai ke kemuncak. Hari ini aku melepak di Putrajaya bersama kawan-kawan. Selepas aktiviti menghisap shisha sampai high,

High mabuk shisha la sundel...bukan kasut tumit tinggi<==gilalah dah gila

Lepas tu aku and da geng merancang pergi ke putrajaya. Tengok lampu. Pergi ke sana buat apa kawan-kawan? <==matilah cikgu

Buat apa uols?

Pergi menari macam orang hilang anak<==giler la meroyan

Lepas tu terasa nak pergi tandas... kami ramai-ramai pergi tumpang tandas masjid besi... kau berani? Lalu pergi kesana terkinja-kinja menahan kencing. Nak dijadikan cerita sebelum itu kami terjumpa abang polis buat road block. Tiba-tiba dia tahan kereta aku... kendu sangat.

Aku : Ye bang... Ehem2...Ada apa..<== jantan gagah Lepas tu kawan aku cikki menyampuk...

Cikki : Kenapa ni bang?<==cikki menyampuk guna skill mafia

Polis : Awak tanya la boifren awak tu....

Dia cakap aku boifren cikki ni.. PITAM.. lepas tu aku pun terus masuk pose memondan... matilah tukar character on da spot...<==matilah nak selamatkan diri dari polis teros masuk key mak hayam

BERTUKAR!!

Aku : Alaaaa... saye bukan boifren dia...<==tu dia!! Nak tau dia jawab apa..

Polis : Alaaaa you ni..Jangan lah lembut sangat. MAK TAK SUKA... BENCILAH!!


***PENGSAN tengok abang polis memondan

PS : Cuba lembutkan diri anda ketika jumpa polis, setakat ni Adam tak pernah fail. Kaki goda abang polis. Bengong!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

16 Response to "Abang polis memondan...PITAM"

  1. Haelius...Hailey...Hai Li... says:
    January 21, 2010

    wakakkaka...bley plak polis memondan....sengal...

  2. sYukCurZ says:
    January 21, 2010

    wah! hebat skill mak hayam ni

  3. Adam says:
    January 21, 2010

    haeli : semua orang boleh memondan...matilah statement

  4. Adam says:
    January 21, 2010

    syuk : adam tak capai tahap mak hayam lagi nih... ahhaaaa

  5. QieFLy si Dolce says:
    January 21, 2010

    mamposss....ag polis pown u all nak cekcur hahahah

  6. Terry says:
    January 21, 2010

    aiyoh. mati on the spot dengar abe polis jadi mek hayems! choiii!

  7. avegalion says:
    January 21, 2010

    abg polis pun teringin nak jadi cam mak hayam... hahaha

  8. FicQ says:
    January 22, 2010

    BETOL!!!

    kepada sume org...
    kalu nak lepas dari polis...

    BERTUKAR LAH KEPADA POWER RANGER WARNA PINK!!!!

    comfirm lepas...(cam ade pengalaman plak...hahaha)

    *lalalalalalal

  9. HaImi SuHAiMI says:
    January 22, 2010

    lawak2...

  10. Hans says:
    January 22, 2010

    ko hangkut bwk blk pas2 ko tale muntot dy .. hahahahha ..

  11. tengku_fir21 says:
    January 22, 2010

    haha
    misi gagal
    wakakaa

  12. Adam says:
    January 23, 2010

    qief : selagi ada peluang..jangan bazirkan..hahaha

    terry : nak try ke? lain kali ikut adam... kite buat salah sengaja nak? hahha..biar kene tahan

  13. Adam says:
    January 23, 2010

    avega : ade je abang polis mak hayam.... adam tau...opssss

    ficq : satria baja hitam pink..... dah hitam pink lagi...matila gila

  14. Adam says:
    January 23, 2010

    halmi :ganas kan skill itu.... hahaha

    Hanas : tak berani lagi nak tala polis depan cikki...daring nih..

    Fir : misi berjaya la...leyyy

  15. Liana says:
    January 25, 2010

    hahah.. cam2 pon ader..
    ritu mak sayer kne road block gak.. tlambat nk tarik tali pinggang..
    pastu,polis 2 blh plak ckp..

    "apsal x cpat2 tarik!?"

    ahahahhahah~

  16. ||| PöJìé PööH ||| says:
    January 28, 2010

    Adam sengal!!
    Oklah leh praktikkan nih!