Ape kau merepek? Kau dekat mana?

Hari sabtu lepas aku pergi ke The Garden. Nak jumpe kawan-kawan lama kata nyer. Kami berkaraoke sakan la. Tunggu ade lagi kawan-kawan yang tak sampai. Pastu sampai sudah pun rak sampai-sampai lagi. How?

Lepas tu kawan aku call...

"Kau keluar la dari karaoke tu jap, aku dekat-dekat situ".

"Ok2...aku kat luar ni, kau kat mane?"<==aku

"Aku antara GSC dengan redbox ni..kau dekat mana? "

"Aku dekat tengah2 tu la. Antara GSC dengan redbox".<==aku

"Tak ada pun kau. Kau pergi dekat pintu masuk sana"

Berlari2 anak pergi pintu masuk
Aku pun pergilah kesana. Berlari2 anak~~~

"Aku dekat depan Coach ni. Kau dekat mana?"<==aku

"Coach belah mana pulak. Aku dekat dengan pintu masuk la"

Mencari dalam tong sampah? Motipppp...ko ingat aku ape?<===matila emo kat shopping complex

"Jap2...cuba kau try melompat2 depan coach tu. Mane tau aku nampak"

"Aku dah lompat2.. Siap atas pentas depan Coach lagi aku lompat?"<==aku

"Aku kat depan pintu masuk utama pavi la ni"

Pastu aku terfikir. Dia kat pavillion dan aku dekat the garden. Mane nak jumpa. Haram jadah betol. Ape jadi sengal ubi petang-petang. Adoi.

YEAHHHH!!!KITA DAH SALAH LOKASI!!!!!!!!

Lepas tu free2 je kene...

"Kalau kau dekat garden aku dekat pavi...cari sampai esok pon tak jumpa. Kau kenape? Tingtong siang2 ni...".

Wahhh...macam mana aku boleh tertukar pavilion dengan the garden ni. Padahal name...mak aih tak sama langsung.hahahaha

Pengsan sambil terjun...bleyyy

PS : Hari itu merupakan hari tingtong sedunia...ahhaaaaaa

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

22 Response to "Ape kau merepek? Kau dekat mana?"

  1. risz says:
    January 03, 2010

    perlu ke nk melompat2 bagai??
    *pengsan berirama*

  2. cik EPAL says:
    January 03, 2010

    mari kita melompat :)

  3. sYukCurZ says:
    January 03, 2010

    ahahaa... ko memang tingtong. tu la lama jenuh blog aku. g melacur ker ahahaa

  4. Lady Dyla says:
    January 03, 2010

    mmg tingtong ko ni...

  5. Adam says:
    January 03, 2010

    risz : tak pernah pengsan berirama...kene cuba sekali ni

    cik epal : lompat jgn x lompat~~~

  6. Adam says:
    January 03, 2010

    syuk : melacur ? ehem2...macam tau2 jeeee...hahaha

    lady : tingtong la petang tu~~~xtau pesal

  7. Wan SheVa says:
    January 04, 2010

    aha..
    gaygeh la mncri an an an..
    slmt knl2..
    heh

  8. skid soil says:
    January 04, 2010

    ko mmg layak dicarut,dikeji,dihina dan direjam.penat je aku tnye 2,3 kali 'ko kat pavi ke?'

  9. i'm shin... i'm inesen says:
    January 04, 2010

    testing testing.. tuan tanah.. mana cite pasal kelantan.. xde ke ek??

  10. Adam says:
    January 04, 2010

    wan sheva : slamat bkenalan~~hihi

    skidsoil : tingtong la petang tu....hahahaha....x perasan.. boleyyy

    shin : citer klantan tu...postpone naaaa.... =p

  11. FicQ says:
    January 04, 2010

    hahahaha...nape sampai tingtong begituh??

    *VODKA!!!
    **lalalalala

  12. iman says:
    January 04, 2010

    adeh..smp taun dpn pn xjmp klo cmtu..

  13. F U N F A B U L O S I T Y says:
    January 04, 2010

    penink 15saat jap.. ;D

  14. farish H says:
    January 04, 2010

    hahah sengal la wakkakakaka

  15. QieFLy si Dolce says:
    January 04, 2010

    hahahah u all mmg da tingtong....mcm mana boleh tersilap lokasi...

  16. tengku_fir21 says:
    January 05, 2010

    hahahahaha
    aper larrrr

  17. Adam says:
    January 05, 2010

    Ficq : erk..vodka ker...ape tu? ***pitam

    iman : nak buat macam mana..tingtong mase tu..haha

  18. Adam says:
    January 05, 2010

    FUNfab : pening nape tu? tingtong jugak ker? ahhaaaaa

    Farish : Adam sengal...mengaku ni..wahahaha

    Qief : Lain kali kita tingtong sama2 naaaa

    Fir : Kalo fir ade bole la jadi juru pandu arak..hihi

  19. Primadona69 says:
    January 05, 2010

    hahahahahha
    pitam u ols!!!
    ;p

  20. Adam says:
    January 06, 2010

    primadona....pitam ker? kalau nak pitam biar depan kendu2.. boleh jugak tolong papah bagai~~~opssss

  21. Haelius...Hailey...Hai Li... says:
    January 11, 2010

    hahaha....bengong...~hahahah~~~

  22. Aiman says:
    April 19, 2014

    Ni yg taim kite gi karok tu kan hahaha