Selamat hari ThaipusaM~~~~lalala

Semalam aku keluar. Dah serabut sangat kepala aku ni dengan masalah rumah. Jadi semalam aku melarikan diri. Mencari ketenangan katanya.. ahhaaaa... Pastu aku pergi lepak rumah kawan aku. Dia datang ambil ok. Kami tak buat apa-apa. Occayyyyyyy~~~


Relax~~~amaaaa

Pastu kami borak-borak.. Kol 5.40 pagi macam tu kot aku masuk tido. Kol 7.30 aku terjaga. Sejuk. dah memang jenis tak tahan sejuk. Hahahaha

Lepas tu dia pergi tido sebab dia kerja petang. Aku lah melangut dekat ruang tamu tu. Lepas tengok cerita kite runner aku g menyusur dekat dia tengah tido. Sekali air cond dia pasang... Macam-macam skill dah aku try.. menunduk~~ menempek~~menempel~~ Menonggeng~~aku raba-raba cari selimut tak jumpa. Last-last tak tahan sejuk aku keluar. Tidur dekat luar. Dia dah tidur mati kot. Hahaha

PS : aku biasa tido peluk benda. Tak kisah la orang ke.. kain baju ke...beg laptop ke... Tak peluk benda tak boleh tido.

Yang ni pun jadi..buah ape ni? I loiikeee

Aku pun pergi sapu bantal golek tido dekat ruang tamu. Lelap~~

Skali dengar orang menjerit. APEKAH?

"Adam woit...bangun.dah pukul berapa ni?"

Dah pukul 5. Dia lambat nak pergi kerja. Aku pun terkejut tidur lama macam tu. Rekod ok bangun kol 5 petang.

Rekod....kau ado? Matila

Dia hantar aku dekat stesen ketapi. Teka ape? Di penuhi dengan bau-bau serta bulu merak. Ayoyoyoyooooooooooooo.......... Lepas tu aku terfikir~~~ Hari ini hari apa?

Gambar ni kabur-kabur... aku takut tengok orang main cocok-cocok... ahaaa

SELAMAT HARI THAIPUSAM!!!!!!!!!!!!!!

PS : rasa sungguh menenangkan di tempat sejuk, sunyi dan tenteram.<===matilah promote cameron highland. Perlukan waktu untuk diri sendiri. Thanx bro~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

8 Response to "Selamat hari ThaipusaM~~~~lalala"

  1. i'm shin... i'm inesen says:
    January 30, 2010

    hmmmmmm... cite ni 100% tanpa tapisan ker? bila nak tido umah shin?? ngee.. leh main cocok cocok bulu merak..

  2. widda_me says:
    January 30, 2010

    adam lagggggiiiiii busukkk..(lawan bling2 kebusukn)

  3. AkU says:
    January 31, 2010

    erk~~
    AkU perlukan bebantal (bantal kuasa 5..)
    lalalalala...

  4. Mie says:
    January 31, 2010

    ape nyer citer ni beblur jer...x puas tdo lagi ke...?p tdo ko balik....

  5. Haelius...Hailey...Hai Li... says:
    January 31, 2010

    yay...nak peluk...:p

  6. ||| PöJìé PööH ||| says:
    February 02, 2010

    alalala, Shin siap offer diri lagik tdo umah dia..
    Hahhaha..
    jom tdo ngn Pojie, klo sejuk nk peluk pun boleh..
    **matilerrr lessy!

  7. Afzainizam says:
    February 04, 2010

    salam dari kami http://firestarting.automobil.blogspot.com

    lama sungguh tak ziarah blog ini...
    ape ceriternya .... entry pasal thaipusam ... lah dah lepas lah....

    ape pun aku tetap ziarah blog ini

  8. Afzainizam says:
    February 04, 2010

    salam dari kami http://firestarting.automobil.blogspot.com

    lama sungguh tak ziarah blog ini...
    ape ceriternya .... entry pasal thaipusam ... lah dah lepas lah....

    ape pun aku tetap ziarah blog ini