Adam muka tembok~~lalala

Aku pergi sushi king di suatu tempat di lembah klang ni. Bersama seorang kawan. Kata nyer dia selalu pergi situ sebab dia ade crush dekat seorang waiter ni. Fuhhhh... Skali aku tengok muka dia... Masyuk... Merembes kata nyer...

Kami order la sesuatu kat suhsi-king tu. Makanan. Makanan jepun, tak hafal pula namanya. Dah order lepas tu tunggu makanan. Lepas tu dia cakap,

"Adam, tengok mamat tu, aku selalu datang sini...nak usha dia".

Macam ni ke waiter? <===pitam 360 darjah

Lalu menoleh.... Seraya berkata

"Wah..comel. Errmmm..suka ke?"<==Aku pun taste juga <===Gilerla kaki kebas

Kawan aku pun pose-pose ambil tisu, pastu mintak pen bagai. Kau ingat aku ni baru balik kuliah nak bawak pen pergi shopping complex bagai. Konon-konon nak tulis nombor atas tisu nak bagi waiter tu. Kannnn...Drama korea sangat.

"Kau tolong aku mintak nombor phone dia, ermm, facebook ker".

Phone ke facebook ni? Ke facebook dalam phone?** mati la gila teknologi

Wahhh... Nak suruh aku mintak contact neh. Tak hengat bumi.

"Kalau aku mintak, aku la dapat, caras orang punye..boley?"

Kannn... Aku kaki caras. Bengong

Setelah agak-agak sejam kami di situ, walaupun dah habis makan, kami tetap lepak. Tak nak panggil waiter lain katanya... Waiter yang satu itu sahaja. <==gila la waiter pun nak pilih

Last-last, waiter itu berjaya dipanggil untuk kire piring sushi. Walhal satu je piring. Tengok dari jauh pun dah tahu tak payah kira. Haha

Tu atas benda pusing2 tu piring sushi

Dah habis bayar semua ni, aku pun pergi dekat waiter tu. Cuit bahu pastu pose comel... Ammaaaaaaaaa....

"Awak..ooo awak. Kawan saya ni nak mintak facebook awak".

Nak sangat nombor...nah HAMBIK!!!!!!<==pitam

Lepas tu janz itu terus tersenyum tersipu-sipu malu. Alahai cair aku tengok. Terus dia pergi layan customer lain.

PS : Cik janz itu istimewa sebab dia seorang sahaja yang memakai baju warna lain. Nak tau sushi king mana... ahakssss

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

23 Response to "Adam muka tembok~~lalala"

  1. i'm shin... i'm inesen says:
    January 07, 2010

    wahh gatai.. merenyam ek...

  2. sYukCurZ says:
    January 07, 2010

    nak! nak!

  3. risz says:
    January 07, 2010

    haha, ak tau kt mane..
    ko mmg mak hayam!
    salu mak hayam la yg brani mintak kn no/fb tagged segala ni utk adik2 or anak2 ayam.
    kan??

  4. Adam says:
    January 07, 2010

    shin : bukan gatai...tolong kawan...tolong menolong kan amalan mulia

    syuk : nak ape? lain macam je..ahhaaaa

    risz : bukan mak hayam la...belum capai tahap tu..haha

  5. Lady Dyla says:
    January 07, 2010

    wow... mmg sahabt sejati..

  6. Primadona69 says:
    January 07, 2010

    sundal!!!
    balik baca buku skrg!!!
    ;p

  7. Hans says:
    January 07, 2010

    dpt pas aku gak ek .. haha ..

  8. tengku_fir21 says:
    January 07, 2010

    oooooooooo

  9. FicQ says:
    January 07, 2010

    OMG!!!!
    NAK JUGAKKKKKKKKKKKKKKKkkkkkkk
    sanggup ficq bedah mate bg SEPET!!!!

    **sambil nyanyi lagu SONATA MUSIM SALJU

  10. FicQ says:
    January 07, 2010

    syuk: jgn nak MENGGATAL!!!!

    hans: pun sama!!!GATAL!!!

    *lalalalala...hahahaha

  11. Wan SheVa says:
    January 07, 2010

    ahaha..
    sume jd miang..
    nk jugak la..
    nape sume jd gatai ni..
    *sy pn gatal..alala

  12. Afzainizam says:
    January 07, 2010

    Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

    halamak ade gatai-gatai ke kat sni.... ape pun best blog ko ni.... aku suka bacanya .... thanks kongsi story

  13. Adam says:
    January 07, 2010

    Lady dyla : sahabat sejati katanya... ahhaaa

    primadona : bukan selalu~~~

  14. Adam says:
    January 07, 2010

    hans : pas? ekekekeke

    fir : ooooooo? ape tu? hahahaha

    ficq : mekasih lah tolong jawabkan untuk adam...hans ngan syuk mmg gatai...masukkan wan sheva skali yeaa....ahhhaaaaa

  15. Adam says:
    January 07, 2010

    afzai : mari la terus membaca...nanti adam post pasal kete turbo adam plak **matila berangan

  16. ||| PöJìé PööH ||| says:
    January 08, 2010

    walaupun i xmakan susi...
    tetapi cerita kamu membuatkan Poji ingin sekali pergi ke Sushi King, kat mana td Adam?
    bukan nk makan sushi, nk makan sushi waiter dia..
    hahah.

  17. Adam says:
    January 08, 2010

    poji : nak makan sushi waiter dia...poji memang jujur sangat. tak de selindung2 dah..str8 to da point kata org2 tua..haha

  18. QieFLy si Dolce says:
    January 08, 2010

    hurm....kita stuju dgn pojie...
    sushi mana erk?? walupun aku tak daya nak telan sushi tu akan ku harungi jua boleh hahahah.....

  19. Adam says:
    January 09, 2010

    ermm~~~sushi king itu terletak dekat2 area mid valley...bleyyyy?

  20. gareld2309 Says:
    January 11, 2010

    matilah korang...adam..kang aku penumbuk kt ko..haa..
    anyway..aku nk jg wei..

  21. Haelius...Hailey...Hai Li... says:
    January 11, 2010

    hehehe....untung ko...nk cari sorg jgklah nnt...ooopss~

  22. Adam says:
    January 11, 2010

    gareld : jangan la tumbuk ker nak ape neh? tak paham..ahaha

    haelius : meh aku tolng cari...<==mati la tukang cari jodoh

  23. Haelius...Hailey...Hai Li... says:
    January 11, 2010

    yes!!! I like! nak yg hot2 ye...:p *alamak, kantoi...~*