NEW YEAR DI KELANTAN

Adam akan menyambut New Year di Kelantan. Ade orang ajak berjalan ke sana. Ape yang best kat sane ekkkk....

survey2 tempat... kat sana ade...

Renaissance Kota Baru<===ermm.. x mampu baya sdri =p

Iklan tapi wanita bertudung<===tompek lain adooo?

Tak pernah amik peluang berjalan-jalan kat sana. Selalu pergi sana sebab beraya la, sooo tak sempat berjalan. Ade pasar cik siti wan kembang, ermm budha baring. Tu je Adam tau. Dan tak lupe kepada janz2 kendu d sana. Adam snap gamba depa banyak2 tampal kat sini naaa...

SELAMAT TAHUN BARU SEMUA~~~~~~lalala

ps : SAPE NAK BUAH TANGAN NANTI KONTEK ADAM naaaaaaa~~~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

13 Response to "NEW YEAR DI KELANTAN"

  1. sYukCurZ says:
    December 27, 2009

    nak nak. bwk balik yng paling comel skali k

  2. ~** PROFFY **~ says:
    December 28, 2009

    klantan memang best la!! adehh
    aku baru skali gi sane! :)

    hikhik

  3. Adam says:
    December 28, 2009

    syuk : yang paling comey dok kat bangi...<==matila perasan

    proffy : mari g bersama2~~` ahahaha

  4. Haelius...Hailey...Hai Li... says:
    December 28, 2009

    peewit! I like org2 kelantan...sana ramai aweks yg kiut miut...*mamat hensom pn ade...DUSHHH!!*

  5. i'm shin... i'm inesen says:
    December 28, 2009

    adam... shin x mampu nak snap gambo dak dak chome kat sana.. snap la banyak banyak ek.. lelebih lagi kat Rantau Panjang ngan Wakaf che Yeh... nanges tengok!

  6. farish H says:
    December 28, 2009

    nk join adam..hahaaa

  7. FicQ says:
    December 28, 2009

    sebok je syuk...die nak bagi org...org je nak bg die...MMG GEDIX!!!

    adam,,,nnt beli ole2 tuk ficq yer...hehehehe

    *sy dak kecik..

  8. tengku_fir21 says:
    December 29, 2009

    nak ikut...

  9. Adam says:
    December 29, 2009

    haeli : mari la g kelantan..mesti rambang mata..

    shin : snap banyak2 pastu emel dekat shin ke? stok geli2...haha

  10. Adam says:
    December 29, 2009

    farish : meh2...muat lagi kete neh. jumpe kat rantau panjang naaa...

    ficq : nak ole2 ape? ole2 berbentuk manusia hidup? ahaksss

    fir : tunggu balik cni baru bole p naaa...kita p sama2

  11. FicQ says:
    December 29, 2009

    TAK MOoooo,,nak ole2 manusia,,,ley????hahahaha

  12. Haelius...Hailey...Hai Li... says:
    December 29, 2009

    hehehe...rambang mata smpai nk pilih pun susah...aww...I loike!!

  13. Afzainizam says:
    December 30, 2009

    Selamat Datang Tahun Baru
    .dari kami warga
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/

    ... Azam baru...

    kehidupan menempuh alam dunia
    Menghabiskan waktu yang tidak lama
    Usia bertambah senja tanpa terasa
    Semakin dekat akhir tahun, menjelang tiba
    Akhir tahun sebagai sarana evaluasi
    Melihat kualitas hidup dari sisi diri
    Menjadi kualitas pribadi yang mandiri
    Untuk mencapai prestasi yang hakiki
    Era baru datang menyongsong
    Persiapkan diri jangan sampai kosong
    Jangan mimpidi siang hari
    Patah tumbuh hilang berganti
    Semangat bersimpuh tanpa henti
    Untuk hidup yang lebih baik & hakiki
    Perjuangan hidup terus disokong
    selamat datang tahun 2010
    Selamat maju jaya....

    Kepada anda semua kami ucapkan
    selamat pada kedatangan tahun baru dengan azam baru…