Aku menipu ker? konpius

Kalau di tempat ni, aku dihormati sebagai seorang tenaga pengajar sukan. Walaupun aku tak berapa pandai, tapi disebabkan kekurangan manusia aku pergi la sukarela. Sebab apa? adik-adik tegap berduyun-duyun kat situ.haha Sukan apa? Tak payah la cakap.<==tema tidak merendah diri tetap diamalkan....wakakaka

Gituuu. Konsep promote diri sangat. Dan ada antara anak-anak buah aku adalah Askar wataniah. Kalau tengah makan lepas tu nampak aku datang, hadek-hadek veri der wataniah akan...<==mampos la kuat mengarah adik2 askar

Abang Adam~~~I miss u~~<==terasa abang sangat

Dan selepas sesi latihan..

terima kasih uolss~~<===kannn

Tapi aku tak paham dengan beberapa cikki yang tak berpuas hati apabila aku berkawan dengan 'manusia seperti kita' . Beberapa hari lepas, ada seorang cikki menasihatkan aku,

Adam, kau ni jaga-jaga ye. Aku bimbang la kau dah rapat dengan geng-geng itu~~~

Disebabkan nasihat yang tidak mendapat tindak balas positif dari persatuan reben pink~~
Maka...

Meriam ready~~ Gooo Meriam kosmos<=== konsep power ranger dibawa masuk

Lantas beberapa hari selepas itu geng-geng cikki telah mengepos satu post tentang ini. Dan tentu sekali ditujukan kepada aku. Aku buat tak tahu tetapi ianya telah menyentuh sensitiviti mak hayam segala sehingga ada yang merajuk serta meracau. <===motippp nak meracau?

Cikki mane ni post tu~~makan karipap~~warrrghhhh!!!

Dan sebagai seorang yang jujur dan mempunyai tahap moral tekukur kelapa~~Soalan dijawab tanpa berselindung...

Situasi satu
Gadis : Adam...kau gay ke? Kawan-kawan kau tu...boleh tahan jugak
Adam : memang pun~~kekeke<===muka serius
Gadis : Aku tanya serius kau main-main plak
Adam : <==koma...

Situasi Dua
Gadis : Adam..aku suka kat kau
Adam : Erm...aku suka juga tapi kita berkawan je ea...<==dipendekkan cerita
Gadis : Kau tak suka perempuan yeee?
Adam : Aku suka jugak tapi aku tak nak couple...
Gadis : Kau suka lelaki ke?
Adam : Mungkin...
Gadis : Dah la...nak menipu aku je keje<===konpius...nak tanye ke tak nak ni?

Situasi
Tiga
Gadis : Adam..kau tengok lelaki macam mana?
Adam : Aku suka tengok lelaki hensem
Gadis : Aaaa.. Aku pun suka tengok perempuan cantik
Adam : <==???? Lost for word...terus tahan feri balik papua new guinea~~Add Image
Haaaa...aku faham mereka bertanya kerana mereka mengambil berat. Dan kalau setiap kali mereka bertanya aku menjawab dengan jujur. Salah ke? ngeee~~~~

Coppp!!! Aku tak main game ni~~~

PS : Soalan ni kitar semula....asyik-asyik soalan sama...adoi.
PS : Tapi mekasih sebab respek Adam... hu~~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

13 Response to "Aku menipu ker? konpius"

  1. Hans says:
    December 10, 2009

    aaah situasi yg sme aku pnh alami suatu ktika dolo .. skg x lg .. haha ..

  2. joey Says:
    December 10, 2009

    hahaha..citer bawah ni hilarious :)

  3. sYukCurZ says:
    December 10, 2009

    ahahaa.. da ckp igt men2 lak. mengong

  4. Adam says:
    December 10, 2009

    hans : pengalaman ketika muda2~~kekeke

    joey : macih2~~nti ikut adam g mamak kite makan ais kepal~~~<===mampos la kuat rasuah

    syuk : tak menipu kan..kan..kann

  5. HaImi SuHAiMI says:
    December 11, 2009

    hu4..pengalaman manis 2. akakaka

  6. Adam says:
    December 11, 2009

    kan halmi kan... nanti boleh cerita kat anak cucu~~teeettt

  7. ~** PROFFY **~ says:
    December 12, 2009

    jadi..
    antara dua..
    pompuan ke laki..
    ko pilih satu..

    muehehehehhe

  8. Adam says:
    December 12, 2009

    ekekeke....soalan tu..menjerat tu.. erm..mati akal

  9. hans says:
    December 12, 2009

    wah,gila slumber ko nih...
    hahaha...
    ntah,hidup ko
    pandai2lah tentukan

  10. tengku_fir21 says:
    December 13, 2009

    hahahaha..
    biarkan si luncai terjun bersama labu-labunya..kite akan terus mendayung sampai sampai ke papua new genuie

  11. Anonymous Says:
    December 13, 2009

    aku mmg PLU,.. cane,.. CAYOK2!!!!
    Ran_Maru

  12. Adam says:
    December 13, 2009

    hans : mari kita berdiskusi~~ hahaha

    fir : mari kita mendayung bersama...blehh statement mcm tu? wakakaka<== mati la meroyang tengah malam

    anony : tu ape? ym id ker?

  13. Anonymous Says:
    December 24, 2009

    lawak la ko nieh...
    hahah...
    thanks...