Adam sakit kepala!!!split identity tuuu~~`

Hari ni aku tak boleh nak cakap banyak sebab aku sakit kepala. Migrain katanya. Tapi apa-apa pun tetaplah aku nak mengongsi cerita. Hahahaha. Walaupun dah 4 hari sakit kepala, tetap gigih tengok cik jan. Aku pergi ke mamak bersama seorang kawan. Badannya sedikit berisi.

Waktu tu jam 1.30 pagi, dengan keadaan hampir kebuluran kami pergi ke mamak. Lalu tepi meja penuh dengan cik jan yang langsung tak kendu. Kawan aku melenggang tapi aku berjalan style askar baru balik kawad . Gituuu.... Tiba-tiba dengar suara berkata-kata sambil gelak ramai-ramai, "ni lagi besar!!".

Dahhh!!!diorang dah start dah mengata kawan aku. Kami buat dek je pergi duduk. Dan serta merta aku bertransformasi, Ala-ala flashman jumpa hantu tetek katanya.Bertukar!!!

Coppp nak kaler pink!!

CIK GAYAH!!!!

CUTTT!!! Mampos la...transformasi tak lengkap

Walaupun aku tak jalan melenggang tapi aku cuba sebaik mungkin!!! Sebab diorang suka sangat mengata, aku nak tengok sampai mana diorang boleh mengata . Lagipun bila aku dah start masuk key memondan, maka secara automatik gerak tubuh akan sedikit lembut.

On the way balik, Sambil lalu tepi meja mereka dengan gah dan saksama, kami seraya berkata,"Pondan-pondan pun kami dah jadi ENGINEER uolss...". <===matila takbur separuh jalan.
**matila jurutera pecah lobang

Lalu berhibernasi dan Jalan pandang kehadapan menjadi cik jan semula.

Motippp mamak ni nak main baling-baling susu kambing? Nak balik lah ni!! Aku sepak kang<===feeling jantan habis

I can be a good guy and a party animal at the same time~~~<===abes la split identity...kene cop gila!! PS : Adam migrain dah 4 hari..perlukan ketenangan otak~~~







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

7 Response to "Adam sakit kepala!!!split identity tuuu~~`"

  1. Anonymous Says:
    December 02, 2009

    alaa nak flashmn kaler pink jugakk!!! nana cop kaler pink pelis...

  2. Adam says:
    December 03, 2009

    erk...nak kaler pink ker? perempuan mane bole pilih flashman yang ni...gi cari maskman ker..jetman ker..

  3. Anonymous Says:
    December 03, 2009

    alaaa...pink tu pompuan laa...x nampak ke ada (.)(.) kat situ??? hhahah..:P

  4. cik EPAL says:
    December 03, 2009

    dah lama tak tengok power rangers :)

  5. QieFLy si Dolce says:
    December 04, 2009

    hahaha.....harus takbut katanyer....

    adek2 pown engineer kan u alss....

  6. Adam says:
    December 04, 2009

    ahahaha...power ranger pink tu nyer (.)(.) x ori...kekeke

    cik epal : mari tengok power ranger same2

    qief : ahahaha...jangan...takbur tu bahaya...sikit2 boleh kot..hihi

  7. Hans says:
    December 04, 2009

    nxt time nk g jln bwk asid .. hehe ..