Mood berlumba kereta kembali~~ <==n3 diedit semula

Semalam disebabkan beberapa hal yang tak memuaskan hati , hormon cik gayah terus menelinap menyorok ketakutan diganti nafsu abang2 askar yang mula merembes-rembes. Masa nak balik tu, ade orang pesan, balik lah ikut highway, dah malam ni. Jalan lama tu bahaya. Kang kene sampuk ker, hape ker. Aku akur, nak dilawan nanti dicop kureng....

Mungkin kerana ikut perasaan, mood racing memuncak tinggi... Apa lagi, tup2 sarung suit F1, terus feeling masuk ferrari...


Ingat I pandai jadi pompom boy aje? HAHH!! <==motipp tetibe emo?

Lepas je tol, aku potong satu kereta dekat selekoh ni. Mungkin aku telah merentap ketumbit dibawah dagu dia, lalu dia meletus. Pecut jugak tu tak nak kalah kaedah nye.....

Adrenalin kian mneyembur-menyembur, keadaan dikawal oleh nafsu seks yang tinggi, maka aku.........

Pecut sampai 150 Km/j. Fuh....<==Motip kau upkan speed dari yang sebenar?...saja nak nampak meletop~~ boleyyy?
Masuk turbo.....<==matila enjin keluar api<==matila berangan diva atas jalan

Apetah lagi terasa macam duduk atas kerusi OGAWA!! Maklumlah, kereta aku tu klasik. Harap-harap tak tertanggal pintu hendaknya....Namun aku tetap gigih walaupun dari awal memang dah kalah. Dia bawak satria modifed uolss!! <==bole matilah diva tegar tak kenal erti kalah
Masuk key 'mak hayam racer'....<==terus jadi pencabar utama deanna yusoff the racer

Tarik nafas...kayuh pedal~~Opss salah kenderaan

DAN............


aku pun


KALAH!!!!!!!

**Tapi aku tetap nak jadi Taejo kat atas ni...boleh?

Kereta tu tunggu aku dekat tol... motip? menyerah diri ke? Aku usha dalam kereta, mane tahu kannn.

Wah!!

Apa kabar uols?

CIKKI!!!<===pengsan tengok cikki the racer

PS : Motif di sini bukan untuk mengatakan hasil perlumbaan, tetapi nak tunjukkan muka aku masa berlakon jadi Taejo. <== Mampos tak berpijak di bumi yang nyata

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

16 Response to "Mood berlumba kereta kembali~~ <==n3 diedit semula"

  1. ~** PROFFY **~ says:
    December 05, 2009

    hueheuheuheuehue

    dahsyat nyer...

  2. Anonymous Says:
    December 05, 2009

    motippp nak lawan deanna yusofff.???? transform dulu okekkk....

    x0x0~

  3. M1K@3L says:
    December 05, 2009

    Wow... mak hayam dah tukar career ker???

  4. Adam says:
    December 05, 2009

    proffy ~ : dasyat ke? nasib baik x jadi pape...ikut perasaan sangat..huhu

    anony : mane boleh lawan deanna yusopp...nak kene g trek sepang dulu la macam ni...hahah

    mikael : mane ade mak hayam....tajuk en3 je tu...hahaaha

  5. tengku_fir21 says:
    December 06, 2009

    huhuhu
    giler ler beb..
    ader ym tk..?/

  6. Adam says:
    December 06, 2009

    ade bro...tp xkan nak post kat sini kan...
    hahaha..emel==>zwenzayne@gmail.com

  7. Lady Dyla says:
    December 06, 2009

    wow! hnya itu mampu ku katakan...

  8. imahlenggok says:
    December 06, 2009

    adam, pantun adam kak imah dosi published! bley?btw, thanks dam..4 reading my blog.

  9. Adam says:
    December 07, 2009

    hahahaha.... pantun itu sedikit dewasa... boleyy...

  10. ||| PöJìé PööH ||| says:
    December 07, 2009

    walaoweii!!
    mesti cikki tuh feeling² Fasha Senduk dalam KL Drfit kan!!
    hoho..

  11. Hans says:
    December 07, 2009

    de amek num fon dy ak ? haha ..

  12. Adam says:
    December 07, 2009

    kekeke...fasha sandha senduk...x sempat amik nombo la. tengok je cikki teros down.... agak malu la jugak..

  13. Primadona69 says:
    December 07, 2009

    pasni..
    kt plak yg berlumba...
    bl..dimana..
    bilang saje...
    hahhahahah

    p/s:kt lumba lari dlm guni ye..;p

  14. Adam says:
    December 07, 2009

    ehem...berlumba apa tu? kalau lari dalam guni adam kalah la.... kalau lumba lain.... =p

  15. sYukCurZ says:
    December 08, 2009

    adeh. apesal ako xperasan post ni. hehee..

  16. Adam says:
    December 08, 2009

    font dia kecik sgt kot...camane nak bg besar lagi eh....finin2..kekekek